Onsdaaag

Kom hem från gymmet för nån timme sen och sitter just nu och försöker plugga lite matte. Det gick helt okej på gymmet, men tycker inte att det tar lika mycket när jag kör själv, istället för pass. Skoldagen var iallafall goodie, var på bra humör nästan hela tiden! Blev till och med klar med min kjol på syslöjden (shadi modellar den på bilden, fancy). Imorgon blir det nog en ganska seg och lång dag.. kanske ska köpa träningskläder med Mammi imorgon 😻👏 



Söndag jag gillar inte dig.

Igår var det en ganska stressig dag. Var först nere på stan med nela och letade presenter. Sen vid 5 tiden satt jag barnvakt och skulle hinna slå in presenterna och göra en kladdkaka samtidigt.. Men nela kom på kvällen och hjälpte till så det slutade bra! Sen drog vi till Lejla för att fira henne och linno. Efter det åkte jag, nela, Linn och elin till Lasse - vilket sög så vi åkte hem typ en halvtimme senare.. Idag har jag bara legat på soffan och försökt plugga, somnade såklart istället. Kanske ska gymma senare. 

HAPPY FRIDAY.

Har precis kommit hem från mejeriet där jag och några från klassen, plus några till har firat Lejla (som fyller år idag). Vi kollade på idol och åt på corner, haha. Rolig kväll. Imorgon blir det middag hos Lejla och kanske nått hemma hos Lasse senare på kvällen. 
😏 

LÅT HELGEN KOMMA FORT.

Har haft en ganska bra dag till en början, sen blev det ganska skitdåligt men nu är det väl bra igen. På fredag tror jag att vi tjejer ska på middag hos Lejla, för att fira henne och Linn. Senare på kvällen kanske det blir fest, men det får vi väl se.. Orkar inte skriva något mer.. hehe. 
Underbart vackra.